Afgelopen maandag zaten de initiatiefnemers om tafel met wethouder Nils Langedijk. Daar werd het projectplan gepresenteerd en overhandigd samen met bijna 375 petities.

Het was voor de wethouder de eerste keer dat hij kinderen op het gemeentehuis ontvangt die komen praten over hun idee. Roan, een van de initiatiefnemers was een beetje zenuwachtig. “Ik ben nog nooit op het gemeentehuis geweest. Dus ik vond het best wel spannend om met de wethouder te praten. Maar ook heel leuk.” Aan het einde van het gesprek overhandigde Roan het projectplan en de petities.

Wethouder Langedijk was blij verrast met de presentatie van het projectplan en ook heel enthousiast. “Super gaaf dat een groep kinderen zo enthousiast hun idee voorleggen. We gaan ermee aan de slag en gaan onderzoeken wat er mogelijk is.” aldus de wethouder.

Over een paar weken gaan we opnieuw in gesprek met de wethouder. Dan hopen we dat er onderzoek is gedaan naar de mogelijkheden.

Wij zijn natuurlijk heel blij dat de wethouder positief tegenover ons idee staat. De pumptrack is namelijk voor iedereen geschikt: jong en oud en voor nagenoeg alles op wielen. We hopen dat de pumptrack er komt en op termijn misschien wel meer in de regio.

pumptrack DIjk en Waard
Op het gemeentehuis ontvangt wethouder Nils Langedijk het projectplan en petities van Roan.