Afgelopen periode hebben jullie weinig van ons gehoord. Maar we hebben diverse gesprekken gehad met de gemeente. Er is helaas duidelijk geworden dat we op korte termijn (binnen een half jaar) geen pumptrack kunnen realiseren. Maar dat betekent niet dat alle inspanningen voor niks zijn geweest. Wij blijven in gesprek met de gemeente om te kijken wat er mogelijk is op een iets langer termijn.

Daarnaast is de gemeente gestart met Initiatievencampagne Langedijk. Deze draait om het mooier, sportiever, gezelliger of groener te maken van gemeente Langedijk. Bewoners kunnen tot maximaal €75.000 aanvragen voor lokale initiatieven. Komt dat even goed uit! Een pumptrack maakt de gemeente mooier, sportiever én gezelliger.

We hebben daarom ons idee ingediend en nu is het aan de inwoners van Langedijk om te stemmen op ons idee. We hebben minimaal 50 stemmen nodig om naar de volgende ronde te gaan. Help je mee?

Vergeet niet je stem definitief te maken door op de link te klikken in de e-mail die je ontvangt. Alleen dan telt je stem. Stemmen kan tot 16 mei.

klik hier om te stemmen op het idee pumptrack