Dat pumptracks zo gewild zijn dat zoveel mensen ons burgerinitiatief steunen, hadden we niet verwacht. Nauwelijks drie weken na de start staan we in de krant. En de petities stromen binnen. Dat zijn er al ruim 300! Het gaat bijzonder snel.

En niet alleen wij staan in de krant, ook Kevin van Ekert (27) staat in het Noordhollands Dagblad. Hij is wcmx’er, dat wil zeggen dat hij stunts uitvoert met een rolstoel. Ook is hij ambassadeur van Pumptrack Nederland. Hij is dan ook een groot fan van pumptracks. ,,Het is gaaf dat je er in een rolstoel hetzelfde kunt doen als een bmx’er. Pumptracks zijn toegankelijk en het rolt superfijn. Je kunt er rustig overheen gaan, maar ook met snelheid. Het daagt zeker uit!’’ Een pumptrack is dus écht voor iedereen! Het volledige artikel kun je hier lezen.

We hebben zoveel leuke en positieve reacties gehad. Wij gaan dus door met dit initiatief. Steun ons initiatief en teken de petitie hier.

pumptracks voor jong en oud

Binnenkort gaan we met de gemeente in overleg over de mogelijkheden. Hou onze website en social media kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten voor het laatste nieuws. En deel zoveel mogelijk onze petitie. Hoe meer petities wij ontvangen, hoe groter de impact!


Het actuele aantal ontvangen petities:

493

Petities ontvangen

Naast het Noordhollands Dagblad hebben ook diverse facebookpagina’s en nieuwspagina’s in Langedijk en Heerhugowaard onze berichten gedeeld. Ook jij kunt ons helpen door de petitie te delen met iedereen die je kent.