Trots kunnen we vertellen dat SQR.nl de allereerste sponsor is. Dit hostingsbedrijf uit Alkmaar heeft de start van dit burgerinitiatief mogelijk gemaakt door de website en domeinnaam beschikbaar te stellen.

Maak kennis met SQR.nl

Hosting is essentieel om als bedrijf of particulier online actief te zijn. Daarbij kies je natuurlijk het liefst voor een partij die betrouwbaar is, zijn sporen heeft verdiend, toch betaalbaar is en ook nog eens met je mee kan groeien. In dat geval ben je bij SQR.NL aan het juiste adres!

SQR.NL komt uit de stal van Cyso. Een Managed Hosting provider uit Alkmaar die sinds 1997 de meest kritieke websites en applicaties van zowel Nederlandse als Internationale bedrijven 24/7 online houdt. In 20 jaar tijd hebben wij ontzettend veel ontwikkelingen meegemaakt. Nog steeds leren we iedere dag en vinden wij het te gek om met nieuwe ontwikkelingen aan de slag te gaan. Als klant profiteer je daarvan. Wij maken onze infrastructuur namelijk iedere dag sneller, stabieler, veiliger en dus betrouwbaarder. En toch is onze hosting nog steeds zeer betaalbaar. Sterker nog; SQR.NL is één van de goedkoopste hostingproviders van Nederland.

Wilt u ook sponsor worden? Neem contact met ons op.

Sponsor SQR Pumptrack Dijk en Waard